Slider1
slider2

MiKA Helvoirt te gast bij festival Opleidingsorkesten

HAAREN/HELVOIRT – 3 april 2024. Muziekvereniging Sint Gregorius, Haaren, organiseert op zondag 7 april een gejureerd festival voor opleidingsorkesten.

Zeven orkesten uit de regio zijn op de uitnodiging ingegaan. Jongens en meisjes, maar ook dames en heren op ‘gevorderde leeftijd’, die samen graag muziek kunnen die dag gedurende een half uur laten horen wat er in het afgelopen jaar geleerd is. Muziek, op welk instrument dan ook en ongeacht op welk niveau is van groot belang. Als er maar gemusiceerd wordt. Goed voor de geest en de sociale contacten.

MiKA, het middenorkest van Kunst Adelt uit Helvoirt onder leiding van Anneke Konings-Kros presenteert zich op in het middagprogramma. MiKA doet haar uiterste best om de zgn. Doorgeefprijs te winnen

De beoordeling ligt in handen van musicus Menno Bats. Hij zal op een deskundige, maar zeker ook op een stimulerende manier de orkesten en hun muzikale leiders van een opbouwend oordeel voorzien.

Het festival op zondag 7 april in Haaren, is tussen 11.00 en 16.00 uur, in gemeenschapshuis Den Domp. De entree is gratis.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *