Slider1
slider2

Uitnodiging rondleiding REBiRTH festival 2024

HELVOIRT – 3 april 2024. Op 12, 13 & 14 april is het weer tijd voor de jaarlijkse start van het festivalseizoen tijdens REBiRTH Festival 2024!

We willen alle buurtbewoners en geïnteresseerden graag uitnodigen voor een rondleiding op het festivalterrein op dinsdag 9 april 2024. Tijdens deze rondleiding krijg je een kijkje achter de schermen van het festival en geven we toelichting op de verschillende aspecten van de organisatie.

De rondleiding begint om 19.00 uur en duurt ongeveer een uur, waarna er ruimte is voor vragen en een kopje koffie of thee. Je hoeft je niet aan te melden voor deze rondleiding.
Wanneer: dinsdag 9 april 2024
Tijd: 19.00 – 20.00 uur

Ontvangst:
Met de fiets/te voet vanuit Helvoirt: Ga vanuit het kruispunt van de Gestelstraat / Antwerpsebaan het zandpad van de Antwerpsebaan op. Hier word je ontvangen bij de slagboom en doorgestuurd naar de ingang.
Met de auto: Rijd via de Kantstraat en Oude Baan richting het festivalterrein, volg de gele borden met ‘P CREW’ erop en parkeer op de CREW Parkeerplaats. Vanaf hier loop je richting het festivalterrein. Let op, dit is een stukje lopen.

We willen je vragen zo veel mogelijk te voet of op de fiets te komen.
Graag tot ziens op dinsdag 9 april

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *