Slider1
slider2

Midsummer Music 2024

CROMVOIRT – 14 mei 2024. Het Cromvoirts Orkest heeft binnenkort een mooie aanleiding om weer eens flink uit te pakken.

Dit jaar bestaat de vereniging namelijk 60 jaar! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Het laatste echt grote concert waarbij we zo groots uitpakten is inmiddels 10 jaar geleden, ons 50 jarig jubileum, dat hebben we toen dan ook echt “Groots” gevierd samen met Guus Meeuwis op de IJzeren man!

Deze keer gaan we een nieuwe locatie ontdekken, midden in Vught, op het Maurickplein. Dat er gefeest kan worden is al vaker bewezen, en dat zal dit jaar zeker ook gaan gebeuren met de artiesten waarmee we samen met ons Orkest op gaan treden.

Antje en Romy Monteiro zijn onze landelijk bekende sterren van de avond. “Antje Monteiro verwierf nationale bekendheid door haar rol van Amneris in Aida. En natuurlijk als Donna in MAMMA MIA!” Romy Monteiro, dochter van… kent u als nationaal bekende zangeres, musicalactrice en presentatrice. Na haar deelname aan The Voice of Holland brak ze in 2015 door met de hoofdrol in de Nederlandse musical The Bodyguard.
Ook zullen enkele verrassende nummers uitgevoerd gaan worden samen met het Vughtse koor Daylight Vocal Group. “Mede door een groot podium en professionele licht- en geluidtechniek belooft dit een indrukwekkend samenspel te worden”.

Chantal van der Heijden, Sigrid van den Oever en Jeroen Krijbolder mogen niet ontbreken in ons imposante repertoire. “Zij zingen vele bekende pop hits begeleid door ons Orkest en mede ondersteund door een keyboard en gitaar”. Dat kan niet anders worden dan genieten op een mooie zomeravond, zittend op een prominente plek vooraan, of staand met een drankje in de hand samen met je vrienden, familie of buren. Gewoon heerlijk een avondje feesten!

“Vanzelfsprekend mag ook dit jaar onze dorpsgenoot Albert Verlinde deze avond niet ontbreken. Hij zal de presentatie van deze avond gaan verzorgen. Daarnaast heeft hij de afgelopen tijd zich ingespannen om het programma met deze top artiesten mee op te zetten zodat er weer een grandioze show van gemaakt kan worden”. Daar wil je echt bij zijn!
Het gaat dus een avond worden die je niet mag missen!

Bezoek onze website voor aanvullende informatie en onze kaartverkoop: www.cromvoirtsorkest.nl

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *