Slider

Meedenken met plaatsen openbare laadpalen in Vught en Helvoirt

Dinsdag 16 juni van 19.30 tot 21.00 uur 

Bericht gemeente Vught 

HELVOIRT/VUGHT – 29 mei 2020. De komende jaren groeit het aantal elektrische auto’s, dus er zijn ook veel nieuwe laadpalen nodig. 

Omdat niet alle auto’s op eigen terrein kunnen laden, moet ook de gemeente zorgen voor laadpalen in de openbare ruimte. Om de plaatsing van openbare laadpalen in goede banen te leiden, vernieuwen we ons beleid. Graag nemen we ook uw ideeën hierin mee. De inwoners van Helvoirt nodigen we ook graag uit omdat na de herindeling het vernieuwde beleid ook voor Helvoirt geldt. 

In verband met de Coronamaatregelen organiseren we een digitale inspraakavond. Op dinsdag 16 juni van 19.30 tot 21.00 uur kunt u digitaal meedenken over de plaatsing van nieuwe laadpalen in Vught en Helvoirt. Tijdens de bijeenkomst kunt u uw ervaringen delen en aangeven waar de gemeente op moet letten bij het plaatsen van openbare laadpalen. Op www.vught.nl/laadpalen   vindt u meer informatie. Wilt u zich inschrijven voor deze avond? Mail dan naar joanknecht@appm.nl . Dat kan t/m 15 juni. Hebt u vooraf al tips of ideeën? Geef deze dan aan in uw mail.

Hebt u vragen? Neem dan contact op met dhr H. Herwijnen van de gemeente Vught via 073 65 80 680 of mail naar h.van.herwijnen@vught.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *