Slider1
slider2

Loop op 25 november gewoon binnen!

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 18 november 2021.Wat vind jij belangrijk in 2035: dat er nog voldoende parkeerplaatsen zijn of dat we asfalt vervangen door groen in verband met klimaatontwikkelingen?

Hebben we liever dat veel plekken in de gemeente in de toekomst met de auto bereikbaar blijven? Of kiezen we voor de (elektrische) fiets?

Laat weten wat jij vindt van mobiliteit en loop donderdagmiddag 25 november binnen bij de Vughtse brandweerkazerne. Daar zijn allerlei experts aanwezig aan wie je vragen kunt stellen. Je kunt ook horen welke inzichten ze al hebben verzameld van andere inwoners van Vught, Helvoirt en Cromvoirt. Je bent van harte welkom.

Wij in Vught
Lukt het niet om zelf te komen en wil je toch meedenken? Ga naar Wij in Vught. Daar kun je reageren op allerlei stellingen en vragen stellen over mobiliteit. Je hoeft hiervoor niet in te loggen.

Coronamaatregelen
Wegens de aangescherpte coronamaatregelen vragen we je tijdens je bezoek aan de brandweerkazerne een mondkapje te dragen. Op locatie zijn er voldoende desinfectiezuilen en pompjes aanwezig en natuurlijk houden we de 1,5 meter afstand in acht. We maken gebruik van een looproute en we houden een maximaal aantal personen aan dat de ruimte mag betreden. Daardoor kan het zijn dat je bij de ingang gevraagd wordt even te wachten voordat je naar binnen kunt.

Datum: Donderdag 25 november 2021, van 14.00 tot 18.00 uur, Kettingweg 7B in Vught

Inschrijven is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Zien we je op 25 november?

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *