Slider1
slider2

Lezing over (levens)testament in HelvoirThuis

HELVOIRT – 20 maart 2023. Het kan jou ook gebeuren: op een bepaald moment kun je niet meer je eigen beslissingen nemen. Veel mensen maken daarom een levenstestament, misschien heb jij dat ook gedaan.

In het levenstestament wijs je een vertrouwenspersoon aan die namens jou beslissingen neemt als je dat zelf tijdelijk of definitief niet meer kunt of niet wilt.

Ook kun je in een levenstestament opnemen wat er moet gebeuren als je niet meer thuis kunt wonen. Wil je dan thuis verpleegd worden of toch naar een verpleeghuis? En wat moet er met je huis en inboedel gebeuren als je niet meer thuis kunt wonen?
Wil je meer weten welke redenen er zijn om een levenstestament te maken?

En wat gebeurt er trouwens met de spullen en de schulden wanneer iemand overlijdt? Hoe wordt een nalatenschap afgewikkeld? Wie zijn de erfgenamen? Is het nodig om een testament te maken en wat regel je in een testament?

Op dinsdag 28 maart verzorgt de Vereniging 55+ in Helvoirt een lezing over (levens)testament. Marieke de Kuijper en Betty Epe, beiden verbonden aan OWK Notarissen in Vught, vertellen daar dan meer over. Er is voldoende tijd om vragen te beantwoorden.

De lezing in het HelvoirThuis begint om 19.30 uur en duurt, inclusief een korte pauze, ongeveer anderhalf uur. Inloop vanaf 19.00 uur.
De entree bedraagt € 4,00 voor leden van de Vereniging 55+ en € 5,00 voor niet-leden. De koffie/thee is inclusief.

Werkgroep lezingen Vereniging 55+
Annemarie van Hoof, Andries Weitenberg, Peter Corvers

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *