Slider1
slider2

Labyrint van Vught in HelvoirThuis

HELVOIRT – 23 juni 2023. Wij, Judith Abels en Jente Lens, zijn van het Labyrint van Vught. Een kunstparticipatieproject voor en door iedereen die mee wil helpen uit de gemeente Vught.

We gaan verhalen delen en deze verhalen verbeelden op textiel. De verhalen gaan over gebeurtenissen, rituelen, mooie anekdotes, identiteit en nog veel meer. Deze verhalen willen we graag vereeuwigen voor generaties na ons, en samen laten komen met andere verhalen uit alle lagen van de bevolking. Alle ontwerpen worden uiteindelijk gebundeld in een meters lang doek, dat in labyrintvorm wordt opgehangen. Men mag letterlijk (ver)dwalen in de verhalen van de medemens, zodat we kunnen (h)erkennen en mogen leren van elkaar.

Bij zoveel mogelijk wijk- en ontmoetingspunten in de dorpen Cromvoirt, Helvoirt en Vught komen we een aantal keren terug. Zo ook in het HelvoirThuis om verhalen te delen en om samen te creëren door middel van gratis textielworkshops met diverse technieken. In het HelvoirThuis hebben wij 2 afspraken gepland: donderdag 29 juni en 13 juli van 10.00 tot 11.30 uur. Alle Helvoirtenaren zijn van harte uitgenodigd.

Bij het maakproces zal er altijd een kunstenares aanwezig zij om te helpen bij het leren van eventueel nieuwe technieken. Heeft er iemand al een expertise in huis, dan kunnen we die natuurlijk goed gebruiken.

Wij hopen op veel mooie verhalen en dat wij samen met jullie deze verhalen gaan verbeelden. Dat mag het eigen verhaal zijn, maar het mag ook van iemand anders zijn. Iedereen is welkom.

Voor meer informatie en de agenda zie: www.labyrintvanvught.nl

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *