Slider1
slider2

Praat mee over de herbestemming van VAB-locaties

Aan alle agrariërs en bewoners van het buitengebied.

HELVOIRT – 23 juni 2023. Onze gemeente heeft te maken met vraagstukken die gaan over klimaatadaptatie, energietransitie, water en natuur.

Daarnaast zijn er steeds meer agrariërs die met hun bedrijf stoppen. Hierdoor ontstaat in het buitengebied ruimte voor nieuwe initiatieven, die passen in en bijdragen aan de kwaliteit van de omgeving. Ook wel bekend als Vrijkomende Agrarische Bebouwing (VAB-locaties). Hierover willen we graag samen met agrariërs en bewoners van ons buitengebied in gesprek.

Uw ideeën over passende initiatieven nemen we graag als input mee bij de herijking van het beleid. Daarvoor organiseren we twee bijeenkomsten. Eén op dinsdagavond 4 juli voor het buitengebied van Cromvoirt en één op woensdagavond 5 juli, voor het buitengebied van Helvoirt. We bespreken de verschillende deelgebieden in ons buitengebied, met ieder hun eigen kwaliteiten, opgaven en uitdagingen. Uw ideeën zijn belangrijk.

Praat mee, meld u aan!
Wilt u uw ideeën hierover met ons delen? Meldt u zich dan aan. Stuur een e-mail naar r.de.ruijter@vught.nl. Hebt u vragen over deze avond? Neem dan contact op met (de heer) R. de Ruijter via 073 65 80 680.

Praktische info
Datum: Woensdagavond 5 juli – buitengebied Helvoirt
Tijd: 19.30 uur
Locatie: De Keizer, Lindelaan 58, Helvoirt

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *