Slider1
slider2

De inschrijvingen gaan bijna open!

HELVOIRT – 20 juni 2023. Dit jaar staat KVW helemaal in het teken van… het circus! We hebben alleen één probleempje: we hebben nog geen naam voor ons circus!

We hopen dus dat alle creatieve kinderen ons kunnen helpen, want zonder goede naam kunnen we het circus niet openen. Stuur voor 12 augustus jouw naam voor het circus in door een reactie onder de post op onze socials, door de tekening op de flyer in te leveren of stuur een mail naar kvwhelvoirt@gmail.com en misschien win jij wel een mooie prijs als je naam uitgekozen wordt!

De inschrijvingen zijn van 23 juni t/m 12 augustus
Deze week krijgen alle basisschoolkinderen op school weer de bekende flyer mee met meer informatie over KVW, zoals de precieze tijden en locaties. Hier kun je al een beetje zien wat de plannen zijn, maar welke spellen we gaan doen blijft natuurlijk nog even een verrassing. Zoals gezegd, de inschrijvingen openen dit jaar op vrijdag 23 juni en sluiten zaterdag 12 augustus om 12.00 uur (de zaterdag vóór KVW). Na dit moment is inschrijven helaas niet meer mogelijk.
Doe dit ook op tijd, want vol = vol.

Of doe je mee als vrijwilliger?
Naast meedoen als kind, is onderdeel zijn van de leuke club vrijwilligers die deze week mogelijk maken ook een feestje te noemen! Allereerst is het vooral heel leuk om te doen, zo hebben we altijd een groot spel gedurende de hele week voor alle leiding én is er elke avond een feestje in de Soos! En het belangrijkste; zonder vrijwilligers kunnen wij deze week niet organiseren. Kunnen we op jouw hulp rekenen? Schrijf je dan in op de website als vrijwilliger of stuur een mailtje naar kvwhelvoirt@gmail.com.

We zien jullie in augustus!
Voor meer info en inschrijven: www.kvwhelvoirt.nl

Archief KVW 2022

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *