Slider1
slider2

Koningsdag 2024 in Helvoirt

HELVOIRT –  26 maart 2024. Op zaterdag 27 april 2024 organiseert LEFH, in samenwerking met Stichting Comité Helvoirt, Koningsdag in Helvoirt.

De festiviteiten zullen plaatsvinden op het rolschaatsbaantje bij jeugdhuis D’n Inbreng. Dit jaar wordt er na het succes van vorig jaar weer een Kleedjesmarkt georganiseerd. Iedereen is van harte welkom om zijn of haar tweedehands spulletjes te verkopen op een zelf meegenomen kleedje. De kleedjesmarkt zal van start gaan om 13.00 uur, na de versierde fietsjesroute en het defilé. Om 17.00 uur zal het programma afgelopen zijn.

Wij vragen iedereen zich van tevoren aan te melden via info@lefh.nl, zodat wij kunnen inschatten hoeveel ruimte er beschikbaar gesteld moet worden. Op de dag zelf mag er nog aangemeld worden, maar vol is vol.

Regels Kleedjesmarkt:
● Kom alsjeblieft lopend of met de fiets naar Koningsdag en dus de Kleedjesmarkt, om overlast in de buurt te beperken. Er zijn fietsenstallingen langs het feestterrein aanwezig.
● Het is mogelijk tussen 9.00 uur en 10.30 uur met de auto op het terrein te laden en lossen bij je kleedje. Hierna is het feestterrein volledig afgesloten voor auto’s.
● De verkoop van eten en drinken, alcohol, en levende dieren is NIET toegestaan.
● De locatie van de kleedjesmarkt is afgezet en gemarkeerd. We streven ernaar iedereen evenveel ruimte te geven.
● Zorg dat er na afloop van de Kleedjesmarkt geen rommel achterblijft op het terrein. Neem niet verkochte spullen graag mee naar huis. Er is geen container aanwezig waarin koopwaar achtergelaten kan worden.
● Van 17.15 tot 18.00 uur kunnen alle overgebleven spullen opgehaald worden.

Voor uitgebreide informatie over het gehele programma van Koningsdag 2024 volg LEFH op Facebook, of bekijk onze website www.lefh.nl en ontvang direct het laatste nieuws.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *