Slider1
slider2

Kom naar Andantino’s wereld draait door!

BIEZENMORTEL/HELVOIRT – 19 september 2022. Het Andantinokoor uit Udenhout en Biezenmortel is inmiddels bekend van de mooie muziektheaterproducties waarbij Flashback en The Passion bij velen bekend zijn.

Tijdens de Corona-periode was live repeteren niet mogelijk en daarom moest onze nieuwe productie diverse keren uitgesteld worden maar er werden wel digitale repetities gegeven. Van uitstel is echter geen afstel gekomen.

In Ontmoetingscentrum ’t Plein in Udenhout brengen we opnieuw in eigen beheer de muziektheaterproductie Andantino’s wereld draait door op de planken op vrijdagavond 14, zaterdagavond 15 en zondagmiddag 16 oktober 2022. In de voorstellingen komen actuele en maatschappelijke zaken aan de orde. En hoe kan het ook anders: met daarbij bijpassende (pop)liedjes en wij worden daarbij ondersteund door een professionele band.

De kaartjes kosten € 12,50 per stuk en zijn te koop bij : Ontmoetingscentrum ’t Plein en bij Bakkerij Geerts (Biezenmortel en Udenhout) of te bestellen via info@andantino-koor.nl

Download onze gratis app

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.