Slider1
slider2

Kom kennismaken met Dagje Thuis!

Inloopuurtje op maandag 26 oktober van 10 tot 11 uur

HELVOIRT – Op maandag 26 oktober is een inloopuurtje van Dagje Thuis in het HelvoirThuis. Er is gelegenheid vragen te stellen of mee te doen met een spelletje.

Er is natuurlijk koffie met iets lekkers. Een mooie manier om kennis te maken met de medewerkers en andere gasten.

U woont nog zelfstandig en met een beetje (thuis)hulp gaat dat gaat prima. Maar u komt wat minder vaak buiten de deur. Toch vindt u dat:
• samen koffie drinken leuker is dan alleen,
• lekker eten gezelliger is met anderen aan tafel,
• het leuk is om andere mensen te leren kennen,
• het fijn is om uw verhaal eens kwijt te kunnen.

Dan is Dagje Thuis in het HelvoirThuis iets voor u. Ook, of misschien juist in deze tijd, waarin veel mensen alleen zijn, gaat ons Dagje Thuis door. Uiteraard gaan we zowel tijdens het inloopuurtje als tijdens het wekelijkse Dagje Thuis zorgvuldig om met de coronamaatregelen van het RIVM en de huisregels van het HelvoirThuis.
Naast samen koffiedrinken en ‘s middags een warme lunch, ondernemen we allerlei activiteiten. Zoals creatief bezig zijn, wandelen, een film kijken of muziek luisteren, op een leuke manier samen actief zijn of een dagje erop uit.

Wij hopen u maandag 26 oktober te mogen begroeten!
Mocht u nieuwsgierig zijn maar in verband met corona toch liever niet langskomen, kunt u voor meer informatie ook contact opnemen met ContourdeTwern via telefoon of e-mail.

Dagje Thuis in het HelvoirThuis
ContourdeTwern
Elke maandag van 10 tot 15 uur
Contactpersoon: Esther Schellekens
Telefoon: 06-30042286
E-mail: estherschellekens@contourdetwern.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *