Slider1
slider2

Iedereen heeft een mening...

HELVOIRT – 23 oktober 2020. Het zijn behoorlijk moeilijke tijden voor veel ondernemers, verenigingen, instanties.. Elk ervan maakt daarover eigen opmerkingen.

10.000 besmettingen op een dag in Nederland. Twee keer alle inwoners van Helvoirt. En de stijging gaat dagelijks door.

Vandaag zijn er beperkte bezoekuren afgekondigd in het Jeroen Bosch ziekenhuis; in het weekend alleen in de middag maximaal 2 bezoekers per patiënt. Een noodzakelijke maatregel. Er zijn op dit moment mensen hard aan het werk om levens te redden van anderen…

Heel veel mensen hebben weinig aan een mening en sommige mensen hebben zelf ook geen mening in deze moeilijke periode. Er zouden ook wel eens mensen kunnen zijn, die aan al dit alles geen boodschap hebben!

Er zijn mensen die een duidelijke mening hebben. Zo’n mening kun je lezen op een elektriciteitshuisje op de Margriet in Helvoirt.
We kunnen niet geloven dat dat een Helvoirtenaar zou kunnen hebben gedaan…

Bron: HelvoirtNet Foto’s Bart Meesters

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *