Slider1
slider2

Belevingstuin is wéér een stukje mooier

HELVOIRT – 25 oktober 2020. Op zaterdag 24 oktober heeft een clubje sterke mannen en vrouwen een picknicktafel in de Belevingstuin (achter de appartementen van het Hofpad) geplaatst.

Het meubel is gefinancierd door Stichting Vrienden van ’t Heem en het Roomsch Catholyk Oude Armen Kantoor en is vervaardigd door Klusgroep Esch. Het is een staaltje vakmanschap en een prachtige aanwinst voor de Belevingstuin. De picknicktafel heeft 3 bankjes met rugleuning en er is een plek vrijgehouden om met een rolstoel aan te schuiven. De bezoekers kunnen zo heerlijk genieten van het groen en vogeltjes onder genot van een zelf meegebracht drankje.

Op zaterdag 7 november wordt de tuin nog aangevuld met plantjes op plekken waar er gesneuveld zijn tijdens de warme zomer. Daarmee gaat de Belevingstuin zijn wintertijd in om vanaf de zomertijd weer elke 2 weken te worden onderhouden door een groep vrijwilligers. Lijkt het jou ook leuk om 1 maandagochtend per maand (van maart tot november tussen 9.00 en 12.00 uur) het onderhoud mee te doen, meld je dan aan bij Christ van Iersel, 06 10 82 60 54.

Met dank aan de  ‘schenkers’ van de picknicktafel, zie hieronder:

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *