Slider1
slider2

Kleine aanpassing intocht Sinterklaas in Helvoirt

Foto: Archief HelvoirtNet 2019 (Rens Bressers)

HELVOIRT – 13 november 2021. Morgen, zondag 14 november, gaat de intocht van Sinterklaas in Helvoirt, op een paar kleine aanpassingen na, gewoon door!

Zorg dat je samen met je ouders, oma’s, opa’s, vriendjes en vriendinnetjes je oom en tante zodra je de harmonie hoort ergens in de Achterstraat aan de kant staat tussen 11.00 en 12.00 uur.

Omstreeks 12.15 uur zal de Sint ontvangen worden op het kerkplein.

We gaan dit jaar NIET DE KERK IN, dus het programma zal verder op het kerkplein plaats vinden (denk aan 1,5, meter afstand)

Vanaf 14.00 uur is er in het Helvoirthuis een inloopmiddag voor alle gelovige kinderen. Het Comité Helvoirt zorgt voor leuke oud Hollandse spelen, een kleur en knutselhoek waar je samen met de Pieten kan spelen en/of knutselen. Ook is er een fotohoek waar papa’s en mama’s foto’s mogen maken van hun kinderen met Piet en/of Sint.

De entreeprijs voor deze middag bedraagt € 2,00 per kind. (graag contant betalen)

Wij verwachten omstreeks 16.00 uur het middagprogramma voor de kinderen af te sluiten.

Wij hanteren de nu geldende RIVM regels voor de horeca namelijk:

Alle bezoekers vanaf 13 jaar zijn verplicht een coronatoegangsbewijs te laten zien. Vanaf 14 jaar wordt het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs gecontroleerd.

Stichting Comité Helvoirt

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *