Slider

(Video) Kleding-, boeken- en platenmarkt is weer terug!

HELVOIRT – 18 september 2020. Morgen, zaterdag 19 september, is er in de oude dr. Landmanschool in Helvoirt weer de kleding-, boeken- en platenmarkt.

Misschien wel de laatste markt, want de oude school gaat in de verkoop!

De markt wordt gehouden volgens de Corona-richtlijnen. Zowel de kledingmarkt als de boeken- en platenmarkt heeft een afzonderlijke in- en uitgang. Er zijn looproutes uitgezet en er mogen maximaal 15 personen tegelijk naar binnen. Verder dient iedereen anderhalve meter afstand van elkaar in acht te nemen en naam en telefoonnummer te noteren.

De opbrengst van de boekenmarkt is dit keer bestemd voor de Voedselbank, het kindercarnaval en een goed doel in India (via pastoor James). De opbrengst van de kledingmarkt is voor harmonie Kunst Adelt. 

Door Corona is de markt in maart niet doorgegaan. De voorraad kleding, boeken en platen of cd/dvd’s is nu extra groot. Je vindt dit keer vast en zeker dat kledingstuk of boek waar je al zo lang naar zocht. Laat deze kans dus niet liggen!  

De kleding-, boeken- en platenmarkt is zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *