Slider

Kerstconcert Cromvoirt

CROMVOIRT – 6 december 2019. Op zaterdag 21 december 2019 geven de Cromvoirtse Fanfare en het gemengd koor Sint Lambertus een gevarieerd kerstconcert in de Sint Lambertuskerk in Cromvoirt.

Het koor o.l.v. Elena Eremich zal verschillende meerstemmige kerstliederen ten gehore brengen. Ook zullen de liederen gezongen worden waarmee het koor bij het meezingfeest in De Petrus indruk maakte. Natuurlijk is er ook plaats voor samenzang zodat we samen in de kerstsfeer komen en op weg gaan naar een mooi Kerstfeest.

De Cromvoirtse Fanfare speelt o.l.v. Ralf Jacobs voor u eveneens een aantal mooie Kerstmelodieën. Na een klassieke opening met de Royal Fireworks van Georg Friedrich Händel volgt het Oekraïense “Let the bells ring” waarin de virtuositeit van onze fanfare goed tot zijn recht komt. Naast de wat meer traditionele kerstklanken zullen we u verrassen met het bekende Walking in the air, wat iedereen nog kent uit zijn kindertijd: het jongetje dat ’s nachts door de sneeuwman wordt meegenomen op een ongelofelijke reis door het winterlandschap. Word weer kind en droom lekker weg bij onze uitvoering van dit prachtige stuk.

U bent van harte welkom in de Sint Lambertuskerk in Cromvoirt.

Het concert begint om 19.00 uur en de entree is gratis.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *