Slider

D66 feliciteert Helvoirt.net met jubileum

Klik op logo

VUGHT – 6 december 2019. D66 Vught-Helvoirt-Cromvoirt vindt initiatieven als Helvoirt.net fantastisch.

Hoe mooi is het als inwoners zelf een de handdoek oppakken en de handen uit de mouwen steken. Ideeën zijn er altijd wel genoeg, maar voer ze ook nog maar eens uit en zorg voor continuïteit. Dat is Stichting Helvoirt.net gelukt getuige de recente mijlpaal van het 20-jarig bestaan. In de tussentijd is er bovendien ook nog Haaren.nu en Vught.nu bij gekomen.

Als lokale, zeer actieve, politieke afdeling waardeert D66 dat. Als blijk daarvan adverteert de D66-afdeling voor Vught, Helvoirt en Cromvoirt het komende jaar op Helvoirt.net en Vught.nu. De advertenties verwijzen naar de website van D66. Zo veel berichten als op Helvoirt.net en Vught.nu staan er niet op, maar voor een politieke partij zijn het er heel wat. Bovendien is het een plek waar veel informatie over de afgelopen jaren te vinden is. Want mooie nieuwe plannen voor de nieuwe gemeente Vught (inclusief Helvoirt) komen er van iedereen, ook van D66. Maar het is ook goed om terug te lezen wat politieke partijen in het verleden hebben gedaan.

Bron: D66 Vught-Helvoirt-Cromvoirt

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *