Slider

Kerstbomen verkoop Nicolaaskerk start op maandag 2 december

Een spandoek attendeert en geeft de plaats van de verkoop van kerstbomen weer

HELVOIRT – 1 december 2019. De verkoop van kerstbomen uit de tuin van de Nicolaaskerk is inmiddels een traditie in Helvoirt.

Ook in 2019 zijn er weer kerstbomen te koop. De bomen liggen klaar bij het kerkplein of staan te pronken in de tuin van de kerk , bereikbaar via het kerkplein.

Nog voordat de goed heilig man zijn verjaardag viert in Helvoirt kwamen vorig jaar klanten een boom uitzoeken. Voorheen wachtte men totdat de Sint terug naar Spanje was. Maar volgens de vrijwilligers bij de kerstbomen is dat niet meer van deze tijd. Men wil eerder een boom in huis hebben.

Maandag 2 december start de verkoop. De verkoop is op maandag van 9.00 tot 14.00 uur. Op woensdag en zaterdagmorgen van 10.00 tot 14.00 uur. De verkoop gaat door tot en met maandag 23 december. De bomen kosten dertien euro per stuk, met of zonder kluit. De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van de Nicolaaskerk aan de Kastanjelaan. De kerkhofgroep van de Nicolaaskerk runt de kerstbomenhandel maar zorgt ook voor het planten van de kerstbomen, het onderhoud en nu het zagen en het steken van de bomen.

Info over de kerstboomhandel is te verkrijgen bij het volgende telefoonnummer.: 06-11 06 66 46

Van onze correspondent

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *