Slider

Jubilerend Veldsink Advies vervult 40 wensen en verloot 40 ballonvaarten

Foto: Jeannette en Henri Veldsink (Eigenaren Veldsink Advies) in een versierde vestiging naast de wensput.

HELVOIRT – 12 juni 2019. Veldsink Advies is jarig en pakt uit met het vervullen van inspirerende wensen. Verdeeld over de vestigingen van Veldsink Advies gaat het om veertig wensen, waarbij voor de invulling van een wens een bedrag tot € 1.000 beschikbaar is. De kantoren in Haaren en Helvoirt nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze actie.

Familiebedrijf Veldsink Advies staat in 2019 alweer veertig jaar symbool voor persoonlijk en onafhankelijk financieel advies. Met dienstverlening op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen investeert het bedrijf in langdurige relaties met zowel particulieren als ondernemers.

Als bedrijf dat midden in de samenleving staat wil Veldsink Advies het jubileum graag uitgebreid met haar omgeving vieren. In dat kader is er een actie gestart waarbij er dit jaar ter ere van veertig jaar Veldsink, veertig inspirerende (lokale) wensen worden vervuld. Suggesties voor deze wensen kunnen tot 15 september worden gedaan via www.veldsink40jaar.nl of bij een vestiging van Veldsink Advies. Klant zijn bij Veldsink is daarbij geen voorwaarde – iedereen mag een inspirerende wens indienen, de belangrijkste voorwaarde is dat het gaat om een wens die niet voor jezelf maar voor een ander wordt ingediend.

Bij Veldsink – vd Heijden gevestigd aan het Erfbosch 1 in Haaren en aan het Vincent van Goghplein 7b in Helvoirt, kun je deelnemen aan deze actie. Liever online een wens indienen? Ook dat kan natuurlijk – de actie is bereikbaar via www.veldsink40jaar.nl en Veldsink Advies zal ook via andere online kanalen aandacht aan deze actie gaan besteden. Welk initiatief draag jij een warm hart toe?

Klanten van Veldsink Advies maken hiernaast vanaf juni ook kans op één van de veertig ballonvaarten. Deze actie zal lopen tot eind augustus, waarna veertig winnaars in het najaar het luchtruim zullen kiezen. Meer informatie over deze actie zal onder meer bekend worden gemaakt via de speciale jubileumwebsite.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *