Slider1
slider2

JCV 1 – Alexandria ’66 4 (Rotterdam) 7-3

VUGHT = 16 april 2023. Door het positieve resultaat van zaterdag j.l. blijft JCV 1 op koers voor handhaving in de landelijke Derde Divisie.

In een zeer aantrekkelijke wedstrijd wist JCV 1 een dik verdiende 7-3 overwinning te behalen op het team van Alexandria ’66 uit Rotterdam. Volgens coach Rudi van de Schoot een echte teamprestatie met grote steun van de vaste supportersschare!!

Het vaandelteam van JCV kwam sterk uit de startblokken.  Na de eerste drie partijen nam het team een 3-0 voorsprong. In het dubbelspel moesten Artem Zeziulin en Thy Visser in vier games hun meerdere erkennen in Vincent Bultena en Luc Janssen. Echter pas nadat zij zowel in de derde als de vierde  game in de verlenging moesten buigen. Vervolgens kwam Thy in een bloedstollende partij tot een vijfde  game, maar moest uiteindelijk toch zijn tegenstander Vincent Bultena feliciteren. Ook de partij daarna van Artem tegen Rahiem Goedar werd een thriller. In de vierde game moest Artem uiteindelijk het hoofd buigen met 13-15.  De tussenstand werd daarmee met 3-3 weer gelijkgetrokken.
Coach Rudi van de Schoot wist zijn team er van te overtuigen dat er een tandje bij moest. En dat was niet tegen dovemans oren gezegd.  Jordy van de Schoot wist ook deze belangrijke wedstrijd weer ongeslagen te blijven, met slechts twee games verlies. Een prestatie op zich. Thy wist met twee mooie overwinningen een belangrijke bijdrage te leveren aan het eindresultaat. Zijn derde wedstrijd zelfs met 3-0. Tenslotte kwam Artem voor zijn laatste wedstrijd achter de tafel tegen Luc Janssen. Deze laatste is een materiaalspeler. Daar waar  zowel Jordi als Thy het spel van deze tegenstander wel wisten te ontregelen had Artem veel moeite met dit toch wel tafeltennis ontsierende spel. De spanning bleef tot en met de vijfde game, die uiteindelijk met 11-7 door Artem werd gewonnen. Daarmee verscheen er een dik verdiende 7-3 op het scorebord.

JCV1 staat met nog 1 wedstrijd te gaan op een gedeelde derde plaats met 7 punten voorsprong op nummer 5, die rechtstreeks degradeert.

A.s zaterdag speelt JCV 1 uit tegen De Treffers (Roelofarendsveen) die de ranglijst aanvoeren in de landelijke Derde Divisie C.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *