Slider1
slider2

Inschrijving Wie Kent Helvoirt Kwis

HELVOIRT – 10 april 2024. Het leek bijna op de kaartverkoop van dat ene lage-landenfestival of van een wereldberoemde zangeres; de inschrijvingen voor de Wie Kent Helvoirt Kwis zaten binnen no-time vol.

Wow! Alle 50 teams zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen. Er is een opdracht vooraf die moet worden ingeleverd, maar we vernemen ook andere, vaak vreemde, activiteiten.

Menig commissielid wordt bevraagd naar de inhoud van de kwis. We zien teams die daadwerkelijk elk detail van ons promofilmpje uit hun hoofd leren én er zijn zelfs geruchten van teamspionage. Dit allemaal om die felbegeerde eerste prijs te winnen!

Als commissie worden we hier enorm blij van, want het maakt het harde werk tijdens de laatste voorbereidingen meer dan waard. De laatste foto’s voor de ‘Helvoirtse plaatjes’ worden verzameld, de ‘muziekskes’ worden extra gerepeteerd, de filmpjes met ‘Boerenverstand’ worden geschoten en de gorilla wordt uitgedaagd door enkele lokale helden.

Mocht je trouwens geen plek in een team hebben bemachtigd voor de avond, maar wil je het wel meemaken? Er is, zoals altijd, plek voor publiek tijdens onze kwis. Wees dus welkom op donderdag 9 mei vanaf 18:30 uur.

Wil je iets meer in het midden van het evenement staan? Wij zijn altijd op zoek naar hulp bij de organisatie die avond. Neem dus contact met ons op via info@wiekenthelvoirtkwis.nl

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *