Slider1
slider2

Ingezonden bericht: Vuurwerk

HELVOIRT – 26 september 2021. Gisteravond kwam het volgende bericht bij HelvoirtNet binnen:

Ik woon in het centrum van Helvoirt samen met mijn man en hond. Onze hond is heel erg bang van vuurwerk. Maar mijn hond is helaas niet de enige.

WAAROM WORDT ER HET HELE JAAR DOOR VUURWERK AFGESTOKEN?

Het mag toch maar 1x per jaar! Dat is toch de regel. Nou ik vindt niet meer normaal !
Hopelijk wordt er iets mee gedaan en hopelijk komt er één vuurwerk verbod en gaan jullie hier mee aan de slag. Zo niet, kunnen al de regels dan wel weg als iedereen maar doet waar hij of zij zin in heeft!

Ik ben echt boos!!

Wanneer mag je vuurwerk afsteken? Je mag pas vuurwerk afsteken op oudjaarsdag om 18:00 uur, en dan moet het op 1 januari 02:00 uur ook echt afgelopen zijn. Ben je te vroeg, of ga je op nieuwjaarsdag te lang door, dan kun je een boete krijgen. Wie buiten die tijden aan het knallen is met legaal vuurwerk, riskeert een boete van 100 euro en moet het vuurwerk dat hij nog heeft, inleveren. Kinderen van 12 tot 18 jaar kunnen ook worden doorgestuurd naar stichting Halt voor een Halt-straf.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Diane Velden , 27 september 2021 @ 21:49

    Ik ben het er helemaal mee eens.Al dat geknal.!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *