Slider1
slider2

Infoavond voor van Gogh Helvoirt vrijwilligers.

HELVOIRT – 31 oktober 2023. Vrijwilligers zijn voor onze stichting heel belangrijk. Iedereen die een steentje bij wil dragen als vrijwilliger is bij ons van harte welkom.

Of het nu gaat om het verzorgen van rondleidingen, het organiseren van activiteiten, het aanschrijven van fondsen, (creatieve) vorm mee geven aan het Huis voor Vincent, kleine klusjes verrichten of misschien liever zitting nemen in het bestuur. Of heb je nog een ander talent wat past binnen Van Gogh Helvoirt? Wij staan overal voor open en kijken graag mee wat het beste bij je past.

Tot nu toe heeft Van Gogh Helvoirt al diverse initiatieven gerealiseerd, van wandelingen door het dorp tot aan acties met lokale ondernemers. We zorgen ervoor dat Helvoirt in de zomer wordt opgefleurd met zonnebloemstroken en we krijgen de gelegenheid om een invulling te geven aan ruimten in het Huis voor Vincent.

Voor dit alles kunnen wij helpende handen gebruiken! Daarom houden wij op maandagavond 6 november a.s. een informatieavond voor iedereen die denkt een steentje bij te willen dragen. Wij vertellen dan graag meer over onze stichting en onze vrijwilligers. De avond is geheel vrijblijvend.

Wil je  komen luisteren? Stuur dan een e-mail naar info@vangoghhelvoirt.nl of kom langs in het HelvoirThuis. Aanvang is 20.00 uur.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *