Slider1
slider2

Hoe denkt u over de evenementenlocaties in Helvoirt, Cromvoirt en Vught?

Foto: Helemaal Helvoirt

HELVOIRT – 13 mei 2024. Graag denken wij hier samen met u over na tijdens de participatiebijeenkomsten op maandag 27 mei (evenementenlocaties Helvoirt en Cromvoirt) en dinsdag 28 mei (evenementenlocaties Vught).

De gemeente Vught wil graag samen met inwoners en organisatoren een evenementenbeleid opstellen. Het doel van dit beleid is om passende evenementen te organiseren op geschikte locaties in onze gemeente.  

We zijn benieuwd naar de mening van onze inwoners over de bestaande evenementenlocaties: D’n Inbreng in Helvoirt, het veld bij The Battle Axe in Cromvoirt, Reeburgpark en Lidwinaveld in Vught. Ook horen we graag van inwoners welke nieuwe locaties zij geschikt vinden om evenementen te organiseren in het centrum van Vught. Op 27 en 28 mei bespreken we onder andere met u wat voor type evenement er wordt gehouden op deze locatie en komen de volgende thema’s aan bod: wat vindt u van de evenementenlocatie zelf en hoe denkt u over veiligheid en mogelijke overlast. 

Inzichten, feedback en suggesties

Tijdens de bijeenkomsten worden er geen besluiten genomen. We zijn vooral op zoek naar inzichten, feedback en suggesties van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. De opbrengst wordt als advies gebruikt om een effectief evenementenbeleid te ontwikkelen dat de behoeften en belangen van inwoners, ondernemers en de gemeente weerspiegelt. Als het beleidsstuk wordt aangeboden aan de gemeenteraad kunt u hier nog op reageren. 

Aanmelden  

Wilt u graag samen met ons meedenken over het evenementenbeleid? Meld u dan voor 21 mei aan door een e-mail te sturen naar b.scholten@vught.nl onder vermelding van uw naam en de datum van de bijeenkomst waar u bij aanwezig wil zijn. 

Praktische informatie Bijeenkomst Helvoirt en Cromvoirt 

  • Datum: maandag 27 mei 
  • Tijd: 19:00 – 21:00 uur 
  • Locatie: de Oude Herberg (adres: St.-Lambertusstraat 72, Cromvoirt) 
  • Thema’s: de openbare evenementenlocaties D’n Inbreng Helvoirt en het veld bij The Battle Axe Cromvoirt 

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *