Slider1
slider2

Fiets meegenomen

HELVOIRT  – 12 mei 2024. Op zondagmiddag 12 mei stond onze fiets, een mat lichtblauwe Cortina U4 met een kinderzitje achterop en een rieten fietsmand voor, bij de Plus voor een snelle boodschap. In de haast zijn we na het boodschappen doen de fiets vergeten mee te nemen, we wonen namelijk op loopafstand van de Plus.

In de avond realiseerden we ons dat de fiets niet thuis stond. Toen we de fiets bij de Plus wilden ophalen, bleek ’ie verdwenen. Een uitgebreide zoektocht door Helvoirt heeft nog niets opgeleverd. We hopen dat iemand de fiets met goede bedoelingen heeft meegenomen. We zouden erg blij zijn als de fiets weer bij ons terecht komt. Weet je waar onze fiets is? Stuur dan een berichtje naar de redactie van Helvoirt.net (nieuws@helvoirt.net ) of zet de fiets terug bij de Plus en lever de sleutel in bij de servicebalie.

Fiets: cortina U4 Transport, kleur Mistral Matt, fietsmand Bas rotan dorset, zitkussen op bagagedrager van merk “niet verkeerd”, rugleuning XLC, zwart, voetsteuntjes achter. Aangeschaft bij de Rijwielcentrale.

Download onze gratis app

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Hennie Kappen , 13 mei 2024 @ 16:50

    Ik zat bij de huisartsenpost in de Broekwal en daar staat recies dezelfde fiets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *