Slider1
slider2

Henk van Hout nam afscheid van Buurtbus Helvoirt.

HELVOIRT – 21 februari 2023.  Gisteren, maandag 20 februari, was voor Henk van Hout een bijzondere dag. Hij nam die dag voorgoed afscheid als chauffeur van de buurtbus.

Twintig jaar lang heeft Henk wekelijks mensen vervoerd tussen verschillende gemeenten, de laatste jaren vooral tussen Den Bosch, Cromvoirt, Helvoirt, Biezenmortel, Udenhout en Oisterwijk.

Henk behoorde, met nog vier anderen, tot een groep Helvoirtenaren die de aanzet gaven om een buurtbuslijn te openen. Door het verdwijnen van de busverbinding tussen Tilburg en Den Bosch was het voor veel mensen niet meer mogelijk om dorpen als Biezenmortel, Cromvoirt, Udenhout met een buslijn te bereiken.           Hun initiatief zorgde ervoor dat dit werd voorkomen.

In april zal Henk extra in het zonnetje worden gezet tijdens de viering van het twintigjarig bestaan van de Buurtbusvereniging Helvoirt e.o.

Download onze gratis app

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Twan de Jongh , 2 maart 2023 @ 19:49

    Hoi Henk, ik lees zojuist het bericht over jouw afscheid van en bij de buurtbus. Bedankt voor al je goede zorgen en vriendelijkheid die je gaf aan de reizigers in jouw bus.
    Henk we spreken elkaar vast in ons mooie dorp Helvoirt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *