Slider

Hemelvaartsweekend = Helvoirts Weekend!

HELVOIRT – Op donderdag 30 mei geven we om 11.00 uur het startschot voor drie dagen groot plezier voor Helvoirt en omgeving. Met dank aan alle sponsoren en vrijwilligers is het weer gelukt om een aantrekkelijk en afwisselend programma neer te zetten voor jong en oud. Het belooft een geweldig mooi feest te worden!

De komende dagen vertellen we wat het Helvoirts Weekend per dag te bieden heeft! We beginnen met het programma van donderdag 30 mei.

De Helvertse markt mag traditioneel niet ontbreken in het programma van het Helvoirts Weekend. Wordt het hoog tijd om weer eens wat ruimte te maken op je zolder, in je kleerkast of in de speelgoedhoek? Huur dan voor slechts €20,- een ruime kraam, kruip in de huid van een marktkoopman en laat de euro’s rinkelen! Wil je een kraam delen met een bekende? Geen probleem! Ook ondernemers zijn van harte welkom om een kraam te huren. Heb je geen kraam nodig maar wel een paar vierkante meters verkoopruimte? Wij regelen het voor je! Bezoekers aan de Helvertse Markt betalen €2,- (ten gunste van de jeugdverenigingen en de kindermiddag) en kunnen dan voor een prikkie de mooiste spullen kopen! In en rondom de grote feesttent kun je iets lekkers eten of drinken. De kinderen kunnen helemaal los in het speelparadijs met indrukwekkende luchtkussens, knutselpret en volop lekkers! De kids betalen hiervoor slechts €2,- entree.

Sommige onderdelen hebben maar weinig tijd nodig om tot ‘traditie’ uit te groeien. Dat geldt zeker voor de Wie Kent Helvoirt Kwis. De vierde editie is op voorhand al zo’n groot succes dat de feesttent gevuld zal zijn met het maximale aantal van 50 teams van dorpsgenoten. Vanaf 19.00 uur zullen de hersens kraken en het (speciaal) bier, de cocktails en de bitterballen smaken tijdens dit avondvullende feest van gezelligheid en herkenbaarheid. Wilt u als toeschouwer de Kwis meemaken dan kan dat ook. Het festivalterrein is die avond gratis toegankelijk. Maar hou je wel een beetje in. Voorzeggen mag natuurlijk niet en als je bij elk goed antwoord luidruchtig een wave inzet, komt de quizmaster er niet meer bovenuit! Met een afterparty gaan we de nacht in. Dan mag je helemaal los.

Ticketverkoop Helvoirts Weekend
De tickets voor Helvoirts Weekend vlioegen de deur uit, dus zorg dat je niet te laat bent!
De vertrouwde voorverkoopadressen zijn: – Electro World Van Hattum (Lindelaan 50) – Groente en Fruit Van de Loo (Kastanjelaan 21)

Op de website www.helvoirtsweekend.nl kun je digitale tickets kopen. Daar kun je ook nog de inschrijfformulieren voor de Helvertse Markt vinden.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

1 Comment

  • Jan , 28 mei 2019 @ 15:12

    Hi! Vanaf hoe laat is de markt op donderdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *