Slider

Helvoirt 🧡 Vught en Vught 🧡 Helvoirt!

HELVOIRT/VUGHT – 13 april 2019. Helvoirt.net, Vught.nu en de groep “Je bent pas een Vughtenaar als..” zetten een goede 1e stap naar een goede samenwerking voor de toekomst!

Onlangs is het beheer van de succesvolle facebookgroep ” Je bent pas een Vughtenaar als… ” op de koffie geweest bij hun Helvoirtse vrienden die o.a. websites Helvoirt.net en Vught.nu beheren.
Tijdens een opbouwend gesprek hebben ze gezamenlijk de basis gelegd voor een goede samenwerking in de nabije toekomst, waarbij structureel Helvoirts nieuws, oude prenten en overige nieuwtjes in deze groep zullen worden geplaatst.
Zoals de meeste bewoners van Vught en Helvoirt kijken wij ook uit naar de samenvoeging tot één gemeente in 2021. Nu dus ook al via de social media!

Kom ook eens kijken in onze groep met bijna 9.000 leden en plaats ook jouw berichten en (oude) foto’s van jouw geliefde Helvoirt! We kijken uit naar je komst! Volg onderstaande link en wordt lid: https://www.facebook.com/groups/jebentpaseenvughtenaarals/

Tot snel!

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *