Slider

Denk mee over verbeteren eigen leefomgeving.

HELVOIRT – 12 april 2019    Maandagavond 15 april organiseert DEH (Duurzame Energiecoöperatie Haaren) een inspirerende en leerzame avond in Biezenmortel bij van Iersel Compostering. Het zal gaan over koolstof vastleggen in de bodem, over het verbeteren van je eigen leefomgeving en allerlei projecten en activiteiten die de DEH al doet en waarbij je je meteen kunt aansluiten.

CO2 in de bodem

Wist je dat we het CO2/Koolstof probleem eigenlijk simpel kunnen oplossen door goeie compost te maken en deze CO2 daarmee vast te leggen in onze bodems? Daarover houdt Mark van Iersel, van het gelijknamige bedrijf in Biezenmortel, een presentatie. Het geeft aan hoe ook in ónze gemeente door innovatieve bedrijven wordt nagedacht om het klimaatprobleem mee te helpen oplossen op een natuurlijke en simpele manier. Mark neemt ons mee in dit inspirerende verhaal.

Meedenken en meedoen?

Uiteraard kun je zelf als belangstellende ook mee gaan denken en meedoen met de vele activiteiten en projecten die de DEH al heeft opgestart. Te denken valt aan Samen Slim Rijden met de elektrische BMW’s, met de twee werkgroepen verduurzaming van je eigen woning, met collectieve opwek als Zonnemaatje of De Groene Leye. Of heb je zelf nog een ander idee waarmee wij en jijzelf aan de slag kunnen gaan?
Hoe laat en waar?
Aanvang: 19.30 uur.
Adres: Van Iersel Compost, Biezenmortelsestraat 57, Biezenmortel

Wil je actief meedoen aan een snelle energietransitie en verbeteren van je eigen leefomgeving in Haaren? Neem dan een aandeel in de coöperatie voor het eenmalige bedrag van € 65,-. Aanmelden kan via secretariaat@deh-energie.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *