Slider1
slider2

Hét tentfeest op het plein in Helvoirt tijdens het Hemelvaartsweekend is terug!

Kindermiddag (12:00 – 18:00 uur)
De eerste editie van Helemaal Helvoirt trapt af met een uitgebreid Kinderprogramma. Dit wordt verzorgt in samenwerking met KVW en Lefh. Vanaf 12:00 uur staat er een boordevol programma klaar voor kinderen met name tussen 4 en 12 jaar. Denk hierbij aan: Diverse springkussens, een stormbaan, schminken, spelletjes en een peuter- en knutselhoek. Terwijl de papa’s en mama’s genieten op ons terras, kan er die middag gesmuld worden van o.a. suikerspinnen, chips, snoep en slush-puppies, lekker toch? De entree is gratis. Voor de kinder-activiteiten koop je een kids-bon, die kost maar 1,5 muntje.

Wie Kent Helvoirt Kwis (vanaf 19:00 uur)
Inmiddels alweer de 8ste editie en dus een prachtige traditie voor fanatieke teams die een avondje willen quizzen. En dat kan bij ons in de feesttent. Diverse algemene vragen gecombineerd met échte Helvoirtse weetjes maken deze kwis elk jaar weer uitdagend. En wie weet zijn er ook vragen waarbij er ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Gaan jullie er vandoor met de prijzen? Er is plek voor maximaal 50 teams van max. 6 personen. Inschrijven? Vanaf 6 april kan dat: KLIK HIER

De Vrijdagmiddagborrel XXL (vanaf 15:00 uur)
De zeilen van de tent gaan open en een sfeervol terras vult het dorpsplein. Hier vieren lokale bedrijven, sportverenigingen, carnavalsverenigingen, buurtbewoners en alle Helvoirtenaren dat het weekend weer begonnen is. En wat voor een weekend! De entree is deze middag natuurlijk gratis. Vanaf 16:00 uur wordt er gezorgd voor een heerlijke dorps-barbecue. Bij aankoop van de XXL-kaart van €15,- geniet je van die BBQ én je krijgt er nog twee consumptie-munten bij!

Helemaal Los (vanaf 20:00 uur)
Een feestavond zoals jij hem wil hebben! Tot 22:00 uur warmen enkele Helvoirtse DJ’s de tent alvast lekker op, want daarna is het tijd voor de mannen van Effe Serieus! En wat we dan gaan meemaken kun je alleen navertellen als je erbij was. Naast de interactie met het publiek zorgen tonnen confetti, hippe goodies en talloze party-hits voor een fantástische feestavond in ons dorp. ’s Kijken hoeveel feest jij aan kunt!! Tickets voor maar € 12,50 scoor je HIER:  en bij de Keizer, Lindelaan 58 in Helvoirt.

Open Podium (vanaf 13:00 uur)
Wat zijn we blij dat er weer ruimte is voor drumstellen en gitaren. Maar liefst 3 (!) live-bands hier uit onze eigen regio, vullen deze middag. Met een keur aan muziek, live gespeeld op het podium in de feesttent. Welke dat zijn, houden we nog even voor ons. Maar er zijn weer echte toppers uit de vele aanmeldingen geselecteerd. En dan te bedenken dat de entree deze middag gratis is, we gaan helemaal live!

Hollandse Party (vanaf 20:00 uur)
En dat beloofd een klapper te worden! Een avond gevuld met Hollandse feestzangers zet de tent op zijn kop. Wat dacht je van lokale held Danilo met zijn “Kantinelied”? Jeroen van Zelst staat natuurlijk garant voor zang en “Dansen”. En probeer maar eens stil te staan op “Zakka zakka” van Arjon Oostrom. Pascal Redeker is erbij met “Kijk om je heen”. Na uren meezingen met de leukste muziek wil je nog maar één ding: Helemaal uit je dak! En dat kan met DJ Jantje. Met deze sloopkogel gaat het dak er gegarandeerd helemaal af! Kaarten kosten maar € 12,50 en je scoort ze HIER  en bij de Keizer, Lindelaan 58 in Helvoirt.

Beachvolleybal toernooi (vanaf 11:00 uur)

De laatste dag van Helemaal Helvoirt maar zeker niet de minste! Het is tijd voor gezelligheid én sportiviteit. Teams van maximaal 10 personen gaan strijden om de felbegeerde wisselbeker van het beachvolleybal toernooi van Helemaal Helvoirt. Er wordt een heus speelschema samengesteld wat gespeeld gaat worden op twee velden gevuld met ‘strand’-zand. En daar hoort natuurlijk een drankje en een lekker zonnetje bij. Als je met jouw team mee wil doen schrijf je je vanaf 7 april hier in: www.helemaalhelvoirt.nl Ben je minder sportief, dan kunnen de teams jou wel gebruiken om aan te moedigen. Als de finale gespeeld is sluit de band Plug n’ Play ons weekend af. En dan is iedereen winnaar!

Met het Hemelvaartweekend zit weer je weer Helemaal goed op de Rolschaatsbaan bij D’n Inbreng. We zien je dan!

Download onze gratis app

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Leny van Esch , 26 april 2023 @ 10:00

    Hallo,
    Heel erg leuk dat jullie de draad weer opgepakt hebben om met Hemelvaart weer leven in Helvoirt te blazen .
    Ik hoop wel dat vrijdag en zaterdag avond voor alle leeftijden zijn. Dan zou het helemaal top zijn.

    Groeten Leny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *