Slider1
slider2

Heerlijke brunch door Danny Luurssen (Het Verlangen)

Het Verlangen pakt uit voor Moederdag

HELVOIRT – 5 mei 2020. Speciaal voor alle mama’s, oma’s en mama’s in wording heeft Danny Luurssen van Brasserie het Verlangen een Moederdag brunch samengesteld.

Een vol tafeltje gezelligheid. Met de handige beschrijving van Danny is het een fluitje van een cent om al dit lekkers op tafel te zetten.

Moederdag brunch + waardebon

Speciaal voor alle mama’s, oma’s en mama’s in wording…Een Moederdag brunch. Een vol tafeltje gezelligheid. Met de handige beschrijving van Danny is het een fluitje van een cent om al dit lekkers op tafel te zetten. mimosa ( flesje prosecco & verse jus d’orange)AspergesoepCroissants & ChocoladebroodjesRustique afbakbroodjes met ambachtelijke roomboterLuxe beleg Gerookte zalm & Hollandse garnalen op briocheSpinazie quicheMacarons-brownie-muffinScones, jam en roomPancakes met aardbeien en poedersuikerNUMI thee Ook is de brunch volledig vegetarisch te bestellen Per persoon slechts EU 17,50. Afleveren doen we gratis binnen een straal van 10 KM naar keuze op vrijdag of zaterdag. En als je mama echt wil verrassen kun je de box ook afhalen en helemaal de blitz maken met deze heerlijke brunch. Nog geen idee wat je met het diner moet doen, dan hebben we voor nog steeds de rijsttafel, asperges, het Italiaans menu of de Indonesische saté schotel. En ook die kun je laten bezorgen of afhalen. Tot slot krijg je natuurlijk de waardebon van 10 euro van ons, die je bij ons in het restaurant kunt besteden. Bestellen via messenger, e-mail reserveringen@guldenberg.nl of op werkdagen tussen negen en vijf via 0411-642424Voorwaarden inwisselen bon:- minimale besteding EU 29,50 per persoon- maximaal één bon per persoon, per keer- geen geld terug- geldig in ieder geval tot 1 januari 2021- ook geldig in combinatie met andere acties

Geplaatst door Guldenberg Hotel & Brasserie op Dinsdag 5 mei 2020

Voor EU 17,50 per persoon krijg je:
mimosa (flesje prosecco & verse jus d’orange)
Aspergesoep
Croissants & Chocoladebroodjes
Rustique afbakbroodjes met ambachtelijke roomboter
Luxe beleg
Gerookte zalm & Hollandse garnalen op brioche
Spinazie quiche
Macarons-brownie-muffin
Scones, jam en room
Pancakes met aardbeien en poedersuiker
NUMI thee

De brunch is ook volledig vegetarisch te bestellen

Afleveren:
Afleveren doet Danny gratis binnen een straal van 10 km naar keuze op vrijdag of zaterdag. En als je mama echt wil verrassen kun je de box ook afhalen bij de Brasserie (Guldenberg 12 in Helvoirt) en zondag helemaal de blitz maken met deze heerlijke brunch.

Nog geen idee wat je met het diner moet doen, dan heeft Danny ook nog steeds de rijsttafel, asperges, het Italiaans menu of de Indonesische saté schotel. En ook die kun je laten bezorgen of afhalen.
Per persoon krijg een waardebon van 10 euro die je in de brasserie kunt besteden. Bestellen doe je via Facebook Messenger, een e-mail naar reserveringen@guldenberg.nl of op werkdagen tussen negen en vijf via 0411-642424.

Voorwaarden inwisselen bon:
Minimale besteding EU 29,50 per persoon, maximaal één bon per persoon, per keer. geen geld terug, geldig in ieder geval tot 1 januari 2021, ook geldig in combinatie met andere acties.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *