Slider

Harmonie Kunst Adelt genomineerd

HELVOIRT – 4 mei 2021. Ook Harmonie Kunst Adelt Helvoirt maakt als muziekvereniging een minder gunstige tijd door.

Het woord ‘harmonie’ komt neer op de juiste verhouding van delen of momenten van een geheel, of wel de samenwerking van deze delen tot een schoon en goed geheel. Maar dan moet er wel gelegenheid voor zijn. Gelukkig gaan de (online)lessen nog wel door, maar de orkesten zijn al een hele tijd niet meer bij elkaar geweest om wekelijks te repeteren. Om binding te houden zijn er diverse Bingoavonden geweest, zodat er toch enigszins contact met elkaar is.

Kunst Adelt is trots dat de veerkracht die de club het afgelopen jaar getoond heeft goed is voor deze nominatie. Daarom zou Kunst Adelt best wel Club van het Jaar 2021 mogen worden! Naast de titel is er een masterclass ook een professionele promovideo de te winnen prijs.

Om Kunst Adelt in de schijnwerpers te krijgen mag er GRATIS gestemd worden, via  https://www.clubvanhetjaar.nl/-cultuurclub-vught. Het kan t/m 24 mei, maar beter is NU!

Bedankt, met muzikale groet.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *