Vandaag lanceert Guldenberg Hotel & Brasserie in samenwerking met Vivent Het Andere Wonen het nieuwe concept ‘Hotel met Zorgarrangementen’. Hierdoor is het voor Guldenberg vanaf heden mogelijk om mensen met een somatische of psychogeriatrische hulp-of zorgvraag te ontvangen.

Op de foto: v.l.n.r. – Ron Cretier (Eigenaar, Guldenberg Hotel & Brasserie) – Bob van Kuijck (Eigenaar, Guldenberg Hotel & Brasserie) – Bob de Beer (Manager Omzorgen, Vivent Het Andere Wonen) – Arno van den Berg (Directeur, Vivent Het Andere Wonen) – Jan Witmer (Directeur, Guldenberg Hotel & Brasserie)

“Wij bij Guldenberg willen een hotel zijn voor iedereen. Hiervoor hadden we wel mogelijkheden om mensen te ontvangen die rolstoelafhankelijk waren, maar mensen met een zorgvraag konden niet bij ons terecht” vertelt Jan Witmer directeur van Guldenberg. Door een vleugel met verouderde kamers te verbouwen en zo in te richten dat het mensen kan ontvangen die intensieve zorg nodig hebben, hoopt Guldenberg de deuren open te zetten voor deze doelgroep. “De zorg zal worden ingevuld door Vivent Het Andere Wonen” vervolgt Witmer, “wij zagen een fit tussen de visie van Het Andere Wonen en de manier hoe wij de zorg wilden invullen.”
“Wij merkten dat mensen met een functiebeperking graag ‘gewoon’ op vakantie willen gaan zonder daarvoor in een apart zorghotel te zitten” vult Arno van den Berg directeur Vivent Het Andere Wonen aan. “Mensen met en zonder zorgvraag kunnen door deze constructie met elkaar vakantie vieren. Het is zelfs mogelijk om als mantelzorger een bed in de verbouwde kamer bij te zetten. Ons doel is dat met ons concept de zorgvraag niet meer wordt gezien als beperking.”
De gasten worden door de samenwerking tussen Guldenberg en Het Andere wonen compleet ontzorgd. Wanneer gasten met een zorgvraag zich melden bij de Guldenberg, en de kamer is de desgewenste periode vrij, worden de gasten telefonisch teruggebeld door Het Andere Wonen om samen met een professional de zorgvraag in te vullen. Zo proberen beide partijen de gast al meteen het vakantiegevoel te bieden.
Meer informatie is te vinden op www.guldenberg.nl, www.hetanderewonen.nl of via 0411-642424
Voor een DIGITALE BROCHURE KLIK HIER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *