De Klender

 1. Disco schaatsen met DJ Sjors

  16 december 2017 om 10:00 - 22:00
 2. Kerstconcert Open Kerk

  16 december 2017 om 19:00
 3. Weihnachtsoratorium met dirigent Lex Wiersma uit Helvoirt

  16 december 2017 om 19:00
 4. Moves & Grooves

  16 december 2017 om 20:00
 5. Muziek, kerst, sfeer,….Vocalis!

  16 december 2017 om 20:00

Familie berichten

21 november 2017 Familieberichten op HelvoirtNet

...

START KAARTVERKOOP HAARLAK DURENDAEL

Na wekenlang oefenen, oefenen en nog eens oefenen, zijn de leerlingen van 2College Durendael er klaar voor: de musical Haarlak! Op 31 mei, 1 en 2 juni kunt u ‘s avonds in de aula van Durendael, Van Kemenadelaan 5, de productie komen bekijken.
Kaartverkoop
Kaarten kosten €5,- en zijn te koop via www.whosmad.nl of bij de receptie van onze school. Adres: Van Kemenadelaan 5, Oisterwijk. Indien u online kaarten bestelt, betaalt u €0,60 reserveringskosten.
Door leerlingen
Trots zijn we als school op onze leerlingen, die buiten de lessen om, hard hebben gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Ze hebben verschillende extra lessen gevolgd in zang, dans en spel. De voorstelling vindt plaats in onze eigen aula, die voor de gelegenheid is omgetoverd tot een prachtig decor. Door de begeleiding van onze eigen huisband, die eveneens bestaat uit leerlingen van de school, belooft dit een swingende avond te worden!
Het verhaal
Haarlak Baltimore, 1962. Tracy Turnblad is een grote meid, met een groter kapsel en een nog grotere droom: haar weg te dansen naar nationale televisie, en tevens richting het hart van tieneridool Link Larkin. Met haar onbedwongen enthousiasme en hippe danspasjes weet zij zonder problemen een plekje in de The Corny Collins Show te bemachtigen, tot grote ergernis van de huidige ‘dance queen’ Amber von Tussle… Als Ambers vriendje Link ook nog eens een oogje op Tracy krijgt, is de maat pas echt vol. De twee meiden gaan een bittere en muzikale strijd aan om de kroon van Miss Hairspray te mogen dragen. Ondertussen is Tracy met behulp van haar nieuw gevonden roem aan het vechten voor de integratie van alle huidskleuren binnen de show. Hoe loop het af?
U ziet het in Haarlak …

CC Corvers Column

12 november 2017 CC: CORVERS COLUMN: Tegenzin

...

Rubriek: Huyswerk

18 mei 2017 in Voorpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *