Slider1
slider2

Gouden echtpaar Edward en Ria de Vries hadden een prachtige verrassing voor Wij Omarmen

HELVOIRT/CROMVOIRT/VUGHT – 4 juli 2022.  Op 28 juni 2022 waren het mooie en bijzondere echtpaar Edward en Ria de Vries uit Helvoirt 50 jaar getrouwd.

Hun gouden bruiloft wilden ze aanwenden om iets voor de inwoners die het nodig hebben te doen. Zoals Edward en Ria zeggen: “50 jaar lief en leed ga je samen door, samen gaat ook op voor de omgeving waar je woont, je bent er voor elkaar”.

Maar wat doe je dan? Nou…Ria plakt zolang Edward weet koopzegels van de supermarkt. Die boekjes zijn een perfecte manier om te sparen. Dus, dachten ze: “met die boekjes kunnen we mensen die het financieel moeilijk hebben, helpen met de boodschappen”. Zo gezegd, zo gedaan en Ria en Edward hadden een doel voor ogen:  50 jaar getrouwd is 50 boekjes vol plakken en als we dat aantal boekjes niet halen die als cadeaubonnen schenken.

Afgelopen donderdag werd Wij Omarmen door Ria en Edward verrast met een bezoekje en bleek de stichting de gelukkige ontvanger van dit meer dan warme gebaar en prachtige bedrag. Hierdoor kunnen weer vele gezinnen worden voorzien van gezonde levensmiddelen. Namens de ervaringsdeskundigen nam Karin Wilsens de donatie in ontvangst.

Hoewel beiden dit als een anoniem gebaar zagen gingen ze wel akkoord met een berichtje hierover in de pers vanuit de gedachte dat goed voorbeeld wellicht goed doet volgen…

Wij omarmen Edward en Ria de Vries!

Download onze gratis app

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.