Slider

Glossy markeert afscheid van Haaren en toekomst met Vught

Voortvarend verder…

HELVOIRT – 1 december 2020. Gisteren en vandaag hebben respectievelijk de burgemeesters van Haaren en van Vught de glossy ‘Voortvarend verder…’ in ontvangst genomen.

Beide ceremonies vonden in beperkte settings plaats. In Haaren spraken Yves de Boer en wethouder Carine Blom hun waardering uit over de uitgave. De presentatie, die in kleine kring plaatsvond, is opgenomen en wordt onderdeel van een afscheidsfilm die de gemeente Haaren laat samenstellen.

Op 1 december stond het volledige college van B&W van de gemeente Vught klaar op de trappen van het Raadhuis. Daarbij wilde het gemeentebestuur van Vught uitstralen dat men vertrouwen heeft in de toekomst. Uit handen van mede-eindredacteur Peter van Gorp nam burgemeester Roderick van de Mortel het eerste exemplaar in ontvangst. Van de Mortel benadrukte dat de uitgave de verbinding tussen de drie dorpen van de symboliseert.

Deze week worden de exemplaren in Helvoirt en Cromvoirt huis aan huis verspreid. In Vught komen ze te liggen op een aantal goed bereikbare plaatsen. Daar kunnen belangstellenden het gedenkwaardige product ophalen.

Jan van Balkom / Peter van Gorp
redactie glossy Voortvarend verder …

Foto’s Bart Meesters

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *