Slider

Extra Plein Sportief in december

VUGHT/HELVOIRT/CROMVOIRT – 30 november 2020. Vanwege het succes van Plein Sportief op de woensdag heeft MOVE Vught besloten om in de maand december ook Plein Sportief aan te bieden op de donderdag.

Plein Sportief is de naam waaronder de buitenschoolse sportactiviteiten van MOVE Vught worden aangeboden. De activiteiten zijn voor alle kinderen uit de gemeente Vught die op de basisschool zitten (groep 3 t./m 8). Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten zijn de kinderen verplicht om zich in te schrijven via Vught Beweegt. Wekelijks zijn er gemiddeld 25 kinderen die deelnemen aan deze uitdagende activiteiten van MOVE.

Nu dus ook op donderdag!
Op het programma staan Lasergamen (3-dec), Ultimate Apenkooi (10-dec) en Expeditie Robinson (17-dec). De activiteiten vinden plaats in Sporthal Elzenburg (Lidwinastraat 12b) en zijn voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8. Inschrijven is verplicht, dit kun je doen via www.vugh5tbeweegt.nl. Ook op donderdag is deelname gratis! Let op, er zijn een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Ben er snel bij. Vol is vol.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *