Slider1
slider2

Verbouwing oude school, nu met meer details

HELVOIRT – 11 februari 2021. Drie verschillende ontwerpen zijn er gemaakt voor de oude Landmanschool.

Alle drie de ontwerpen, met details, hangen op het raam van HelvoirThuis. Ook hieronder staan linkjes met de ontwerpen en de details. Klik erop en geniet! U kunt uw mening over de plannen mailen naar oudelandmanschool@vught.nl

Klik erop en u ziet de details.

Ontwerp Plan 1 Pauline
Samenvatting plan 1

Ontwerp Plan 2 het huis voor Vincent
Samenvatting plan 2

Ontwerp Plan 3 Dr. Landmanhof
Samenvatting plan 3

Bron: HelvoirtNet/arch lokaal.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

2 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Jan Van Balkom , 17 februari 2021 @ 21:26

  Alle drie hebben ze wel iets. Om de Notenkraker te verplaatsen zoals in Pauline is wel een vondst.
  En tja als die veranda teugkomt, dan wordt het straatbeeld wel mooi hersteld. Hekwerk ervoor… Misschien dat de ontwerpers wel ideetje van elkaar mogen ‘stelen’.
  Bijenkasten en pluktuinen geven wel een romantisch idee, maar het gaat er natuurlijk vooral om om te kijken waar we in Helvoirt behoefte aan hebben. Dat zijn toch wel huizen voor starters en senioren. Pauline heeft voor mij de voorkeur..
  Hoewel de inclusieve gedachte achter Vincent en het herstellen van de oorspronkelijke kracht ook wel goed is in dat plan.
  Goed als er veel mensen mee over nadenken!

 • Cily Sleegers , 21 februari 2021 @ 10:37

  Inderdaad zijn starterswoningen een must, dus Pauline heeft mijn voorkeur. Het is belangrijk dat de jongeren in Helvoirt kunnen blijven wonen om vergrijzing te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *