Slider1
slider2

Aangepast programma KenderKarnaval

Beste keiespellers en keiespellerinnen,

HELVOIRT – 11 februari 2021. Wegens onvoorziene omstandigheden hebben we helaas moeten besluiten dat de activiteiten waar onze jeugdraad en jeugdraadsupportersclub bij betrokken zijn geen doorgang kunnen vinden.

Dit betekent voor het programma het volgende:

Zaterdag:
We hadden al een alternatief programma, deze gaan we nog verder herschrijven zodat het een echte thuisopdracht wordt. Dit wordt een opdracht voor alle kinderen in Helvoirt en zal worden gecommuniceerd via Helvoirt.net.
De online uitzending op keiespellers.nl/live gaat natuurlijk wel door, dit is al eerder opgenomen.

Zondag:
Radio Janske en Franske, Big5 zou eigenlijk naar de studio gaan, dit gaan we oplossen door een Zoom-verbinding te leggen met deze kinderen. Zij krijgen hierover zsm meer informatie.

Maandag:
De speurtocht gaat niet door, het is niet leuk om een tocht te organiseren door het dorp terwijl we weten dat er een grote groep kinderen van de jeugdraad en jeugdraadsupportersclub niet bij kunnen zijn. Daarnaast zijn er ook veel ouders die daarbij ingezet zouden worden om veiligheid te waarborgen. Die kunnen ons helaas nu ook niet helpen.

Dinsdag:
De drive-thru kan niet doorgaan, dit betreft namelijk een groepsactiviteit en daar kunnen we nu geen doorgang aan geven.
‘s Avonds kunnen jullie wel kijken naar de afsluiting van carnaval 2021 via keiespellers.nl/live

Houd de facebook pagina in de gaten voor de thuisopdrachten/challenge en zorg ervoor dat je kleurplaat en de raamversiering goed zichtbaar zijn !!!

Wij vinden het vooral heel erg jammer voor de kinderen dat we nu geen activiteiten kunnen organiseren, gezondheid staat nog altijd voorop. Wij gaan wel de komende tijd onderzoeken of we een alternatief kunnen bieden, ook in samenwerking met school.

Om onze kinderen van de jeugdraad en jeugdraadsupportersclub een beetje troost te bieden komen we tijdens de carnavalsdagen een klein cadeautje brengen.

Wij begrijpen dat dit geen leuke boodschap is, vooral niet voor de kinderen, maar we zien op dit moment geen andere mogelijkheid om KenderKarnaval op een verantwoorde manier door te laten gaan. Wij hopen op jullie begrip voor deze keuze.

Commissie KenderKarnaval

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

2 Comments

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Chris Willems , 11 februari 2021 @ 16:23

    Het zakje ligt nog bij ons in de hal. Op welk nummer kan ik wat overmaken?

  • Jos verbeek , 13 februari 2021 @ 17:11

    U mag het op gildehof 8 afgeven of overmaken op NL21RABO0121195066 op naam stg Openbaar Carnaval Helvoirt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *