Slider

‘Een pilletje kan geen kwaad toch?’

HELVOIRT – 2 juli 2020 ‘Een pilletje kan geen kwaad toch?’

Misschien niet of toch wel..?

Wil je meer daarover weten?

Kom dan op 2 September naar deze avond.

Herstelvoirt heeft Nicolette Roze uitgenodigd. Nicolette is een dappere moeder die haar dochter Danielle verloor aan gebruik van XTC. Sindsdien geeft zij presentaties door heel Nederland. Op scholen geeft zij gastlessen aan ouders en leerlingen.

Op haar website schrijft Nicolette het volgende:

‘Ik ben Nicolette en ben de moeder van Daniëlle (en nog 3 kanjers). Danielle is op 26 juli 2016 overleden na gebruik van XTC. Na haar overlijden kon ik er met mijn gedachten niet bij dat dit kon gebeuren, daarom ben ik stichting team Danielle gestart. De presentaties die ik nu geef hebben als doel een reëel beeld van XTC te scheppen, wat inhoudt dat ik alle kennis die ik de afgelopen jaren opgedaan heb deel met de aanwezigen.

Mijn motto is dat er bewustwording moet komen en om dit te bereiken geef ik presentaties, schrijf ik op social media, praat ik met diverse instanties (overheid) en voed ik mij dagelijks met nieuwe kennis welke ik op diverse kanalen op doe’.

Herstelvoirt nodigt ouders en hun kinderen vanaf 12 jaar, jongeren, familie, bekenden en professionals uit om te komen luisteren en in gesprek te gaan met Nicolette.

Wil je erbij zijn, laat het ons even weten en…breng iemand mee. Altijd leuk om samen na te kunnen praten. Informeer je vrienden- en kennissenkring over deze avond, zodat zo veel mogelijk mensen op de hoogte zijn van deze avond.

Aanmelden is noodzakelijk i.v.m de Corona-maatregelen en beperkt aantal plaatsen!

Stuur een e-mail naar Herstelvoirt@gmail.com.

Voor vragen: Maria Simons 06 30569216.

Mis het niet! Gratis intree!

Tot ziens op 2 september 2020

Inloop: 19.00 uur   Aanvang 19.30

Locatie: HelvoirThuis  Adres: Kloosterstraat 30  5268 AC Helvoirt

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *