Slider

Edelsmederij puur & pracht verhuist naar een nieuw pand aan de Achterstraat 18a in Helvoirt

HELVOIRT – 9 september 2019. In de afgelopen 10 jaar heeft goudsmid Monique van Dorp een prachtig bedrijf opgebouwd in Helvoirt door het ontwerpen van sieraden, het repareren van sieraden en het geven van workshops.

Nu is het tijd voor een nieuwe stap, een stap naar een prachtig en sfeervol pand. Hier realiseert Monique een winkel met een mooie en professionele uitstraling, waar sieraden stralen en edelstenen glanzen. U kunt genieten van de sieraden of met haar om de tafel voor een persoonlijk advies of ontwerp.

“Een prachtige kans!” aldus Monique, “Na het onderzoeken van de mogelijkheden, eisen en wensen, kon ik mijn besluit maken. Ik ga het doen! Ik ga met Edelsmederij puur & pracht naar “The next Level”. Het inrichten is in volle gang! Met net zoveel passie als mijn eigen werk als goudsmid, ben ik aan het werk in het pand aan de Achterstraat 18a. Het wordt prachtig, daar ben ik van overtuigd. Ook mijn werk als goudsmid gaat gewoon door, alle sieraden worden met dezelfde grote zorg gerepareerd, ontworpen en vervaardigd. Dat verandert niet, niet tijdens deze drukke periode en niet na de verhuizing.  En natuurlijk kan ik dit ook doen door het vertrouwen van jullie in mij van de afgelopen 10 jaar. In het 10e jaar dat mijn bedrijf bestaat, ga ik naar dit prachtige pand, een mooie bezegeling!“

Haar professionaliteit en creatiekracht gebruikt ze om authentieke sieraden te maken en te ontwerpen naar wens. Ook repareert Monique sieraden met zorg en aandacht en geeft ze met veel plezier workshops waarbij u zelf een zilveren sieraad maakt.

Op 22 september 2019 vanaf 10 uur is de opening van puur & pracht, Monique nodigt u van harte uit!

Met volop gratis parkeermogelijkheden is de winkel goed bereikbaar. Bovendien kunt u meedoen aan de ontwerpwedstrijd. Maak tijdens de opening een ontwerp en uit alle ontwerpen kiest Monique een winnend ontwerp en zal deze voor u maken in zilver.

Edelsmederij puur & pracht

Achterstraat 18a   5268 EC Helvoirt   0411-64 42 82   06-54 25 89 02   www.puurenpracht.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *