Slider1
slider2

Dit weekend Dune in de grootste bioscoop van Helvoirt

HELVOIRT –  22 maart 2024. Lekker onderuit gezakt kijken naar Dune doe je natuurlijk in Helvoirt. Deze drie uur lange film wordt vertoond inclusief een pauze, dus je kunt heerlijk ontspannen. Of toch liever een andere film? Er is een breed aanbod in Club Acapella.

In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.

Deze week is Arthur The King in premiere gegaan en ook deze is te zien in Helvoirt.

Atleet Michael (Mark Wahlberg) gooide ooit hoge ogen in de wereld van het adventure racen. In een laatste poging om de toppen van zijn kunnen te bereiken neemt hij met zijn team deel aan een prestigieuze adventure race in Zuid-Amerika. Tijdens de lange epische tocht door de bergen en jungles van Ecuador stuit het team op een gewonde zwerfhond, die ze Koning Arthur noemen. Zelfs onder barre omstandigheden weet de hond hen telkens opnieuw te vinden en blijkt Arthur net zo’n levenslustige doorzetter als Michael zelf. Zullen ze het avontuur overleven en samen de finish bereiken? Arthur the King is gebaseerd op de autobiografie Arthur: The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home van Mikael Lindnord, die uitgroeide tot een besteller.

Kijk voor het complete aanbod op onze website

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *