Slider1
slider2

Grote rommelmarkt Jeep Vught-Zuid

CROMVOIRT/HELVOIRT/VUGHT – 22 maart 2024. Zondag 24 maart organiseert de stichting Jeep te Vught voor de 52e keer haar  jaarlijkse Grote Rommelmarkt. De markt wordt gehouden op het eigen terrein van Scouting Jeep Vught-Zuid (Bergenshuizenseweg 4) vlakbij Sportpark Bergenshuizen en duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Er worden deze dag duizenden nog goed bruikbare tweedehands artikelen aangeboden aan de vele kraampjes die binnen en buiten opgesteld staan. De verkoop is in handen van de Jeep-jeugd zelf, samen met zo’n 100 vrijwilligers. Er is weer een ruim assortiment aan goederen, waaronder kleding, tassen, schoenen, boeken, huishoudelijke artikelen, serviesgoed, pannen, meubels, speelgoed, lampen, elektra, gereedschap, fietsen, lijsten, schilderijen, cd’s, platen, potten, vazen, riet, curiosa en snuisterijen. Ook is er de gelegenheid om ’n broodje te eten en iets te drinken.

De opbrengst van de markt, die tot ver in regio bekend staat vanwege haar omvang en gezelligheid, is bestemd voor het jeugdwerk van de Jeep in Vught.

De entree bedraagt € 2,00. Voor de jeugd tot 12 jaar en donateurs is de toegang gratis.

Meer informatie over de markt en de Jeep vindt u op de website: www.jeep-vught.nl.  

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *