Slider1
slider2

Lezing over AI in HelvoirThuis

HELVOIRT – 23 maart 2024. Op dinsdag 26 maart geeft Edwin Vlems een lezing over Artificial Intelligence (AI), oftewel kunstmatige intelligentie in het HelvoirThuis.

Edwin Vlems is oprichter van ComaxxAI, een online marketingbureau, ‘speelt’ al 25 jaar met AI. Hij helpt bedrijven met het inzetten van tools als ChatGPT om het werk slimmer te doen. Vlems heeft samen met ChatGPT in twee uur tijd het boek ‘The Personality Economy’ geschreven, zijn zesde boek.

Vlems zal tijdens de lezing laten zien wat de mogelijkheden zijn van chatbots als ChatGPT, met concrete voorbeelden. Ook laat hij zien hoe ‘prompten’ werkt, het geven van opdrachten aan chatbots als ChatGPT.

Meedoen
Voor degenen die na de pauze willen meespelen is het aan te bevelen om voorafgaand aan de bijeenkomst een gratis account bij ChatGPT aan te maken via chat.openai.com. Edwin zal na de pauze concreet laten zien hoe ChatGPT werkt.

Het belooft een zeer interessante lezing te worden over een onderwerp dat steeds belangrijker wordt in ons dagelijks leven.

De lezing in het HelvoirThuis op 26 maart begint om 19.30 uur en duurt, inclusief een korte pauze, ongeveer anderhalf uur. Inloop vanaf 19.00 uur. De entree bedraagt € 4,00 voor leden van de Vereniging 55+ en € 5,00 voor niet-leden. De koffie/thee is inclusief.

Werkgroep lezingen Vereniging 55+
Annemarie van Hoof & Peter Corvers

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *