Slider1
slider2

De Beweegroute in Helvoirt bestaat 5 jaar, dat moet gevierd worden!

HELVOIRT – 2 november 2023. Vrijdag 10 november wordt gevierd dat de beweegroute in Helvoirt 5 jaar bestaat. 5 jaar geleden is de beweegroute ontstaan vanuit het idee om senioren meer te laten bewegen.

Van het aanschaffen van een hometrainer is het uitgegroeid tot het aanleggen van een beweegroute waar jong en oud gebruik van kan maken en gebruik van maakt!

De verjaardag van zo’n prachtig initiatief kan niet geruisloos voorbijgaan. Op vrijdag 10 november vieren de twee beweeggroepen samen met genodigden deze verjaardag. Om 10:00 uur wordt de taart aangesneden en wordt er geproost.

De beweegroute Helvoirt is een route van 1,5 kilometer en 35 beweegoefeningen voor jong en oud. Het doel is niet alleen om meer mensen te laten bewegen maar ook om meer mensen samen te laten zijn. Samen naar buiten, samen met de kleinkinderen een rondje maken, samen met je mantelzorger er op uit of samen een wedstrijdje starten met vriendinnetjes en vriendjes van school.

Vrijdagochtend 10 november wordt de beweegroute van 9 tot 10 uur en van half 11 tot half 12 gewandeld onder begeleiding van Carla Poppelier en MOVE Vught.

Heb je interesse om ook een keer mee te wandelen op vrijdagochtend? Laat het weten via info@movevught.nl.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *