Slider

Dani Smith, lijsttrekker van de SP stelt zich voor!

Goeiedag iedereen!

HELVOIRT/CROMVOIRT/VUGHT – 11 oktober 2020. ​Mijn naam is Dani Smith en ik ben de lijsttrekker en fractievoorzitter van de SP in Vught, Helvoirt en Cromvoirt.

Ik ben 22 jaar en ben op dit moment bezig met mijn Master Public Administraton aan de Universiteit van Twente. Ik heb vrij heldere ideeën om Vught te verbeteren, vanwege het feit dat ik geboren en getogen ben in Vught. De voornaamste reden waarom ik actief ben bij de SP is omdat ik denk dat het huidige systeem op zijn retour is. En dat indringende hervormingen nodig zijn binnen het systeem om er voor te zorgen dat Nederland toegankelijk blijft voor alle Nederlanders.

 

Bij voorbaat dank,
Dani Smith

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *