Slider1
slider2

Cursus ‘positief gezond ouder worden’

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 6 september 2021. ‘Positief gezond ouder worden’ is een cursus waarin je actief vorm geeft aan je eigen leven.

Je staat stil bij de veranderingen die het ouder worden met zich meebrengt en hoe je daar mee om wil gaan. Daarnaast schenken we aandacht aan een gezonde leefstijl en het versterken van je netwerk. Je gaat aan de slag met inspirerende toekomstplannen voor deze nieuwe levensfase.

Het programma sluit het beste aan bij senioren tussen de 55 en 75 jaar die gezond en positief oud willen worden en daar zelf een steentje aan bij willen dragen.
De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur. Tijdens de bijeenkomsten gaan we samen aan de slag met verschillende oefeningen.
De bijeenkomst over leefstijl wordt begeleid door Susan van Kempen, leefstijlcoach, namens GGD Hart voor Brabant.

De cursus is een initiatief van ABZ, Welzijn Vught, Ouderen Samen en GGD Hart voor Brabant. Er zijn nog plekken vrij dus reageer snel en mail naar moniekvanoss@farent.nl

Dag en tijd: dinsdag 13.30 – 16.00
Data: 28-9; 5-10; 12-10; 19-10; 26-10; 2-11; 9-11; 16-11-2021
Prijs: € 30,00 (incl. koffie/thee)

Locatie: Theater de Speeldoos, Vlierstraat 6, Vught

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *