Slider1
slider2

Coming Soon: kiosk op het Mgr. Bekkersplein

HAAREN – 18 december 2020. Met een ronde cirkel van bestrating is de plek gemarkeerd op het Mgr. Bekkersplein waar de kiosk komt te staan.

In het midden staat een rond bankje dat hetzelfde uitzicht geeft als vanuit de kiosk. Het enige verschil is de hoogte, de kiosk komt hoger te liggen. Inwoner zijn uitgenodigd om alvast plaatst te nemen en van het uitzicht te genieten.

Oplevering in 2021
Wethouder van Hal deed het ook en kijkt met enige weemoed vanaf het bankje naar het gemeentehuis: “Ik ben blij dat we kunnen laten zien waar de kiosk komt. Het is echter jammer dat we het dorp Haaren de kiosk nu niet kunnen ‘overhandigen’. Ik heb goede hoop dat er in het voorjaar gebruik kan worden gemaakt van deze ontmoetingsplek. Eén en ander is natuurlijk afhankelijk van de tijd waarin we nu en dan leven.” Aannemer van der Zande stelt samen met gespecialiseerde bedrijven alles in het werk om de kiosk zo snel mogelijk op te leveren. De verwachting is dat de kiosk in het eerste kwartaal vorm krijgt op het Mgr. Bekkersplein.

Bron: Gemeente Haaren

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *