Slider

Carnaval in Keiespellersdurp van toen tot nu.

Beste Keiespellers,

HELVOIRT – 24 januari 2020. Er is een idee ontstaan om een historisch boekwerk te maken over de Helvoirtse Carnaval van het ontstaan tot en met het heden.

Er is natuurlijk al heel veel bekend, maar er zit ook veel bij mensen in het geheugen. Wij willen al deze info, statistieken, anekdotes ,verhalen enz. proberen te verzamelen en bij elkaar te brengen. Om dit mogelijk te maken hebben we natuurlijk de hulp nodig van iedereen in Helvoirt die iets van Carnaval weet….

We zijn dus op zoek naar verhalen van de oprichters, wagenbouwers van toen en nu, carnavalsverenigingen/buurtschappen van toen en nu, tonpraters,  muziekskes, de cafés van het verleden  en heden. Kortom alles wat met carnaval in Helvoirt te maken heeft.

Heb je informatie, ideeën of vragen wij komen graag met u in contact. De komende tijd zullen wij hieraan meer bekendheid gaan geven. Waarbij we hopen dat het echt gaat leven onder de Helvoirtse inwoners en hun carnavalsvierders. Zodat er een mooie boekwerk kan gaan ontstaan over en voor ons Keiespellersdurp.  Heeft u anekdotes, beeldmateriaal of andere informatie omtrent Carnaval dan graag mailen naar tisihooft@hetnet.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *